Szanowni Państwo Antonina i Bolesław Chmielowiec

W imieniu Zarządu oraz wszystkich członków Stowarzyszenia „Maja” im. Marii Delimaty w Tarnobrzegu pragniemy złożyć na Państwa ręce serdeczne podziękowania za wsparcie finansowe już dokonane oraz zadeklarowane na rzecz naszego Stowarzyszenia.

Pragniemy również przekazać wyrazy ogromnej wdzięczności za okazane nam zaufanie,  jesteśmy tym  niezmiernie zbudowani, a jednocześnie  zobowiązani  dołożyć wszelkich możliwych starań,  by nasza działalność przyczyniała się do poprawy jakości życia osób i rodzin z różnych powodów znajdujących się w trudnej sytuacji życiowej.

Zapewniamy Państwa, że przekazywane przez Państwa środki finansowe nie zostaną zmarnotrawione, lecz będą  w całości przeznaczone na realizację  naszych statutowych  celów oraz na rozwój i wzrost Stowarzyszenia.

Jeszcze raz dziękując życzymy Państwu  zdrowia oraz wszelkiej pomyślności, a także zapewniamy, że tak jak Państwa córka - Pani Maja macie Państwo szczególne miejsce w naszych sercach.

Zarząd Stowarzyszenia Maja

Stowarzyszenie „MAJA”